Mat

Matprosjekt. Punktum.

Noen ganger har matprosjektene våre ingen klar plan.


Da blir det ekstra gøy å lage mat! Denne gangen gikk vi for en asiatisk vri.

Ingredienser og meny:

  • Tynnribbe av svin fra Annis Pølsemakeri på Mathallen. Lå i marinade i ca. 40 min (burde kanskje egentlig ligget over natta…) før den ble røkt og grillet indirekte i ca. 3 timer. Kjernetemperatur må opp til 76 grader. Avsluttes i ovn under grillelementet på maks for å prøve få til sprø svor.
  • Egenkomponert marinade av soyasaus, fish sauce, olje, hvitvinseddik, limesaft, rød og grønn chili, chiliflak, kardemomme, korianderfrø, paprikapulver, spisskummen, brunt sukker, fersk ingefær og fersk hvitløk.
  • Egenkomponert saus av soyasaus, smør, hvitløk, chili, hvitvin, salt og pepper.
  • Frisk rucculasalat med gulrot, rødløk, vårløk, agurk og tomat.
  • Nudler.

Dette ble skikkelig godt! Se fremgangsmåten i videoen under. Bon Appétite!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s