Byråkratfruen fortsetter å se på.
For litt siden var vi på date på selveste The Top Restaurant & Bar, på toppen av Radisson Blu Oslo Plaza.
Da var det selvsagt på tide med østerssmaking igjen. Og da var det på tide for meg å igjen se på, og dokumentere.

MEN – jeg har jo nevnt at servicen her var helt strålende… og når restaurantsjefen fikk med seg at jeg ikke spiser østers, sørget han for at kjøkkenet raskt laget en liten amuse bouche til meg: en supergod liten smakebit basert på blekksprut!
Ellers var byråkratens tilbakemelding på Plazas østers følgende:
«Østers med jalapeño-olje og britiske, grønne epler.»
Fint presentert og godt løsnet fra skallet. Delikat størrelse og konsistens. Første hadde litt lite jalapeño-olje, og noe preg av emmen sjømat.
Den andre hadde noe mer jalapeño-olje, og var frisk, med god tekstur. Fin avslutning, med akkurat passe styrke.
Med passe mengde jalapeño-olje var dette veldig godt. Så hvis vi ser bort fra den første, så var nr to en av de bedre i byen så langt.
Vil du lese om mine tidligere dokumenterte restaurantbesøk, kan du klikke deg videre
HER.
